Aktivitetsmuligheter

Det er mange ulike aktivitetsmuligheter i området rundt hytten året rundt. I tillegg er det ikke langt til Geilo eller Hardangervidda, der det er enda flere muligheter.

Vinter

Om vinteren er det høysesong her på fjellet. Det er mange muligheter, enten du vil stå på ski eller ikke. I området er det et bredt løypenett for å gå på langrenn, der du for eksempel kan gå til Prestholtseter eller Tuva. Det er også gode muligheter for å gå topptur opp Skarvet og andre steder. Vil du i skitrekkene, har Geilo blant Norges beste alpint muligheter, med 40 forskjellige løyper.

Det finnes som sagt også mye å gjøre dersom du ikke vil stå på ski. På Geilo kan du blant annet spille vintergolf, prøve snø-kiting på Hardangervidda, eller om du er glad i dyr, er kanskje hundekjøring perfekt for deg.

Sommer

Det er også en del muligheter om sommeren. Liker du å gå på fjellturer, er det mange steder du kan gå til direkte fra Øynaden.
Du kan også ta deg en sykkeltur i fjellene. For eksempel er Rallavegen en kjent sykkeltur. Rallavegen har flere ganger blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei, og starter på Haugastøl og går til Flåm.
I tillegg til dette, er det også gode muligheter for jakt og fiske, om dette er noe du har interesse for.